2.23.2011

Lust!

När solen skiner som den gör i Norra Småland just nu passar det extra bra med nybakade solbullar med smaskig vaniljkräm. Mums!

3 kommentarer:

  1. Åh fya vad gott! Du får inte göra så här mot mig, lägga ut en massa godsaker som gör mig så himla sugen ;) Och jag som inte "får" äta sånt. Just nu är det tur att vi inte bor så nära varandra för då hade jag nog inbrottat ditt hus/ditt jobb för att få tag på det ;)

    SvaraRadera
  2. Haha! Jannice, jag gör ju så här bara för att jag inte vill vara den enda i världen med bilringar större än traktordäck. Kan jag locka några fler in i frestelsen är jag nöjd! Jag tycker att du kan komma hit snart, din syrra har ju till och med varit här och sett hur eländet ser ut i verkligheten ju!

    SvaraRadera
  3. Va?? Har min syster? Då är det ju verkligen värre än katastrof att jag inte gjort det. Och det är uselt överhuvudtaget, oavsett min syster eller ej. Får se om vi kan hinna en runda till Jönköping i påsk. Det är ju alltid så stressigt och så mycket att fara runt på när man är i Gislaved, blir ju alldeles matt. Men i påsk träffar man väl hela tjocka släkten vid ett och samma tillfälle ändå, så då kanske vi kan ta en runda upp till er. Skulle va trevligt. Och vill ni komma en sväng till Kalmar nån gång är ni välkomna =)

    SvaraRadera