2.09.2011

Kök nr.2

Det här köket skulle även jag tycka vara roligt att städa! Och skafferiet till vänster skulle fyllas med så mycket roligt och gott!! Som på mormors tid helt enkelt!

5 kommentarer:

  1. Var oxå ett fint köksförslag =) Tur att du kan få ut det så fint på skisser. Alltid trevligare att ha diskhon och kranen vid ett fönster, när man står där och grejar. Men jag fick en bättre känsla för din första skiss. Kändes mysigare, trevligare och härligare av nån anledning... Om du ville ha en åsikt? ha ha..

    SvaraRadera
  2. Ja men det är ju det som är meningen! Jag är barnsligt förtjust i det köket som jag har i tanke när jag skissat, det kommer från Electrolux Home och är en sandfärgad pärlspont. Det skulle bli såå mysigt! Men vi får väl se vad som händer, det är bra med olika åsikter, ur det så kommer alltid något bra!

    SvaraRadera
  3. Med risk för att nu bli idiotförklarad... vad sjutton är en pärlspont?? Ha ha!

    SvaraRadera
  4. Gillar verkligen detta köket!! Härligt med ett stort skafferi och diskhon vid ett fönster. Har själv det så o det är sååå mycket roligare att diska då:) Jättemysig och inspirerande blogg du har!!/ J

    SvaraRadera
  5. Jannice, jag lärde mig uttrycket för några år sedan och det är inget konstigt alls att man inte vet vad det är. Helt plötsligt, när man är inne i renoveringsvärlden, så dyker det upp olika sorters spont hela tiden, råspont, pärlspont, ändspontat osv. osv. och man hänger inte med riktigt. Men pärlspont är den sortens träpanel som man sätter på väggarna som man hade förr i tiden. Tänk dig furu, tänk dig gympasal eller liknande fast målat i en mjuk vit färg. Sen finns det ju olika sorters panel men den här är enklast, och finast. Varken 80-tal eller fjällstuga.
    J, gud vad trevligt med en "utsocknes". Jag har alltid tänkt mig att de som läser min blogg är mina vänner och inga fler. Jag blev jätteglad när jag såg din kommentar! Så du tycker att det här köket är något att satsa på? Har du själv en blogg man kan gå in och spana lite på? Jag är tacksam för tips!

    SvaraRadera