5.27.2009

Tacka vet jag Amishfolket som är ödmjukt, ekologiskt och jordnära...



Idag är jag inte särskilt förtjust i nykterister, de är ju tamejfan inte kloka...Jp:s insändarsida idag herr Boring skrev att krogarna borde stänga vid nio för det är där alla bråk startar, i köerna in till ställena ?!?

Han har nog aldrig varit på stan efter åtta på kvällen. Visst, alkoholen är farlig när den kommer i fel strupe men vad i hela fridens namn! Han menar att det inte ska finnas några uteställen öppna helt enkelt, detta kommer sig ut Mats Greens uttalande om att Tråkköping måste utvecklas och att fler uteställen borde få alkoholtillstånd.

Förresten så måste Mats Green vara Mr. Boring nummer två. Har aldrig sett den mannen le, och så är han moderat också och jag har ju lite svårt för sådana...vad är det för fel på att dela med sig liksom, och visst gillar jag historia men tjänstefolk är väl lite ur tiden 2009?? Och de enda som kan nyttja detta tjänstefolk är mega-höginkomsttagare som är för fina, och för lata för att städa själva...Nä, just nu så gillar jag inte moderater och nykterister. Däremot tummen upp för miljöpartiet! Skit i allt annat, utan miljön är vi ingenting. Inte ens Von Boring på Öfvre Bymarken kommer att ha nytta av sina pengar om alla jordens resurser tar slut. Girigheten är ekosystemens död.

Ekologiskt vin Vs. Vanligt rödtjut? Fördel rödtjut för en fattig student

3 kommentarer:

  1. mats är ju ledsen jämt för han får nog ingen mat hemma, han har ingen ork..

    SvaraRadera
  2. så är det nog...hellre tjock och glad än smal och tråkig!

    SvaraRadera
  3. Mer vin åt folket, ekologiskt eller vanligt svenssonvin, det kvittar!

    SvaraRadera