5.15.2011

Vår lägenhet

Hittade tidningsannonsen när vår lägenhet var till salu och blev fylld av längtan tillbaka. Den blev ju så fin efter allt slit! Ljusa, såpade trägolv och fina tapeter. Och så var det tryggt och säkert och en plats som i princip var färdig och inte kunde kosta så mycket mer än vad den gjorde. Stor skillnad mot vårt nuvarande schabrak alltså. Men det KAN ju bli fint och fräscht och ljust någon gång. Jag hoppas på sommaren!

2 kommentarer:

  1. Hej söta du!
    Åh vad fint det såg ut, kan oxå längta tillbaka när man kollar in sina visningsbilder när det var lite extra stylat, spec nu när man är mitt uppe i renovering och det är lite halv stökigt :)
    Vart hittar du alla roliga loppisar?
    Har du hämtat bänkensom du spanade på?
    /Moa

    SvaraRadera
  2. Hallå, hallå! Ja den lägenheten var fin, ganska ofta undrar jag varför jag var tvungen att stressa till ett ofärdigt hus när man bodde så bekvämt? Och visst var det ordentligt städat när man hade visning, tyvärr inte standard annars :)
    Ja, du Moa. Loppisarna dyker upp lite här och var men jag går allra mest på de inne i stan, jag tycker man kan hitta mycket fint där!
    Konstigt nog har jag inte hämtat bänken, det är INGEN som tycker att det är värt det eftersom de tycker den är äcklig. Jag ger mig inte och ska så fort jag hittat bärhjälp och släp åka och hämta den!

    SvaraRadera