2 ägg
3 dl Socker
Vispa poröst!
100 gram malda nötter och mandel (jag tar 50/50)
1 1/4 dl vetemjöl
100 gram smält smör
Glasyr:
150 gram Schweizernöt eller liknande mjölkchoklad
5 msk grädde
1 msk smör
Blanda ihop med äggsmeten! Lägg i smord och bröad form och ställ i mitten av ugnen på 175 grader i 40 minuter.
Smält ihop glasyren och rör om. Bred ut på den avsvalnade kakan och låt stå ett tag, gärna över natten, då blir den superduper!
Kan du inte låta bli att smaka är det förståeligt, den är fantastisk!
Åh den såg smarrig ut!!
SvaraRaderaEn sån får det bli till fredagsmyset ;)
Men visst är det så. Det är så mycket vi vill göra oxå men vi tar en bit i taget och längtar till den dagen allt är som vi vill. Men vi trivs så bra och än är det bara roligt att få planera och påbörja nya projekt! Just nu sätter vi panel i hallen uppe : ) och till helgen blir det sandlåds bygge till dom små.
Vilka hus har du spanat in i Taberg då?!
Moa
Åh glömde berätta att dom vet vi som äger ödehuset men dom kommer inte på vad han heter. Men en av deras bästa vänner känner honom väl,så dom ska höra med honom.
SvaraRaderaMoa
Bröad?
SvaraRaderaJa, ströbröd! :)
SvaraRadera