Koka pastan enligt anvisningen. Under tiden skär, hackar, mixar, mosar du grönsakerna på det sättet du vill ha dem, jag föredrar finhackat. Lägg i skål och smula ner fetaosten. Olja behövs ej då peston innehåller en hel del. Häll upp pastan i ett durkslag och spola genast med kallt vatten. När den svalnat av släng då i några matskedar Pesto och skaka runt ordentligt.Sedan väljer du själv om du vill blanda ner pastan i salladen. Jag valde att inte göra det då jag gjort en stor last med sallad så att det räcker några dagar och den håller sig fräschare om man lägger pastan för sig och stänker över balsamvinägern då man tänkt äta den. För att detta ska vara en smidig lunch valde jag att köpa en färdiggrillad kyckling och plocka av de delarna som är absolut godast. Vill man så kan man naturligtvis använda en ugnsstekt kycklingfilé eller varför inte det vegetariska alternativet Quornfilé? Det är bara fantasin som sätter gränser! Toppa din fina sallad med svartpeppar och lite salt, häll upp ett glas vin (om du kan) och njut!
Nyttigt och eggande!
så duktig du är....=)puss
SvaraRaderaMen åh, din mat ser alltid så god ut!
SvaraRaderaDet är för att den är det också!
SvaraRadera